Provinssi 2015

Filed under: Musiikkia — admin @

Provinssi on yksi Suomen kesän perinteikkäimmistä ja suurimmista kesäfestivaaleista. Aikaisemmin festivaalin nimenä oli Provinssirock, mutta tänä vuonna nimi vaihtui Provinssiksi. Tapahtuma järjestetään kesäkuun viimeisenä viikonloppuna ja tänä vuonna se laajentui nelipäiväiseksi, kun se viime vuonna oli kaksipäiväinen. Tämän vuoden Provinssi järjestetään 24.–27.6, eli keskiviikosta lauantaihin. Festivaali järjestetään Seinäjoella Törnävänsaaressa ja tapahtuman järjestää Seinäjoen elävän musiikin yhdistys (SELMU ry), joka järjestää myös muutakin klubi- ja konserttitoimintaa.

Tämän vuoden liput eivät ole loppuunmyytyjä, vaan jokaista eri lippupakettia on vielä myynnissä. Halvimmillaan lipun saa hintaan 82 euroa ja se on yhden päivän lippu mille tahansa festivaalipäivälle. Kallein lippupaketti on neljän päivän premium-lippu, joka maksaa 232,50 euroa. Premium-lipulla on myös pääsy HERO VIP -alueelle, josta on mm. esteetön näkyvyys päälavalle. Alueella on myös ruoka- ja juomapalvelut, vesivessat ja istumapaikkoja ulko- ja sisätiloissa.

Tänä vuonna esiintyjiä on huikea määrä: yli 120 eri esiintyjää ja artistia. Esiintymislavoja on myös suuri määrä, yhteensä kuusi esiintymislavaa, joista ensimmäisenä festivaalipäivänä on käytössä kuitenkin vain neljä. Esiintyjinä on huippuartisteja ympäri maailmaa aina eteläafrikkalaisesta suureen suosioon nousseesta Die Antwoordista brittiläiseen elektronisen musiikin suureen megatähteen Calvin Harrikseen. Tapahtuma on myös täynnä tämän hetken suosituimpia suomalaisia artisteja, kuten Jenni Vartiainen, Elastinen, JVG ja Olavi Uusivirta.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.