Musiikki on pelin loppusilaus

Filed under: Musiikkia — admin @

mobile

Mitä olisikaan maailman ilman musiikkia? Tämä pätee myös kolikkopelien maailmaan, jossa ei ole kunnon elämystä ilman musiikkia ja äänitehosteita! Pelien musiikki vaihtelee pelin genren ja tyylin mukaisesti, mutta lähes jokaisessa musiikki tuo pelikokonaisuuteen loppusilauksen, jota ilman peli tuntuisi lähes keskeneräiseltä.

Kauhupeleissä musiikki tuo jännitystä

Kauhuaiheisissa peleissä musiikki on erityisen tärkeässä osassa. Pelottava tai jännittävä melodia nostaa tunnelmaa huomattavasti verrattuna äänettömään pelikokemukseen. Kauhupeleissä musiikkivalintaa tekevän on oltava tarkkana, sillä liian korni musiikki taas tekee siitä helposti naurettavan, ja haluttu tunnelma on pilalla.

Sopivasti jännittävät sävelet tekevät pelikokemuksesta arvokkaamman, oli kyseessä minkälainen voittosumma tahansa. Vaikka palkinnot jäisivät pieniksi, hyvä pelikokemus tuo pelaajat takaisin yhä uudelleen. Yksi erinomainen kauhuun perustuva kolikkopeli on House of Fun, jota kannattaa kokeilla kauhistuttavaa pelikokemusta etsiessä.

Energisissä peleissä musiikki antaa vauhtia peliin

Energisissä aiheissa tärkeintä on vauhdikas musiikki, jonka tahdissa pelaaja ei meinaa pysyä penkillään innostuksesta. Tämän tyypin pelit yleensä tarjoavat erikoisia ja jännittäviä ominaisuuksia. Vastakohtana toimii taasen perinteinen kolikkopeli, jossa musiikki on yleensä minimaalista, ja meno erittäin perinteistä hedelmäpeliä muistuttavaa tyyliä.

Eräs kaikkien aikojen suosituin energinen kolikkopeli on Starburst, joka todella saa sukat pyörimään jaloissa pelkästä vauhdista! Sitä pääsee kokeilemaan veloituksetta lähes koska tahansa, sillä erityisesti tähän peliin jaetaan usein ilmaista pelirahaa useilla kasinoilla rekisteröitymisen yhteydessä.

Fantasiapelien musiikki on mystistä ja eeppistä

Fantasiapelejä löytyy mittava lista kolikkopelien joukosta. Niissä on teemana usein velhojen taistelu, yksisarviset, lohikäärmeet tai muut fantasia-aiheet. Ne tarjoavat pelaajalleen sitä, mikä tosielämästä usein puuttuu: eeppistä tunnelmaa, mahtavia seikkailuja, taikaa ja myyttisiä olentoja, mutta tietysti myös muhkeita voittoja! Fantasiapelejä pelatessa voi hetkeksi paeta todellisuutta. Tämän paon taustalla on pelien eeppinen musiikki, joka syventää pelikokemusta. Erinomaista fantasiapelikokemusta halutessasi kannattaa kokeilla Castle Builder -kolikkopeliä, jossa pääset kokoamaan mahtavaa linnaa pelaamisen ohella.

Perinteiset kolikkopelit tarjoavat yleensä vain rajoitetun määrän musiikkia

Klassisissa slottipeleissä on keskitytty yleensä lähinnä siihen olennaiseen: pelaamiseen ja voittamiseen. Perinteiset pelit tunnistat niiden yksinkertaisesta ulkonäöstä ja keloilla pyörivistä hedelmäaiheisista pelimerkeistä. Perinteisten versioiden ystävillekin on tosin tarjolla myöhemmin valmistuneita ja musiikilla varustettuja pelejä.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.